Vær bevidst om dit klimaaftryk


At vi har bevæget os ind i den grønne tidsalder, hvor forhold som bæredygtighed er helt centralt, det kan vist ikke længere være gået nogens næse forbi, og at klimaet og vores miljø på verdensplan er under kraftig forandring, grundet vores måde at leve og forbruge på, det er en realitet, som vi alle sammen må acceptere, og tage et ansvar for. Måske har vi glemt, at kloden den har hver eneste generation kun til låns, den skal gives videre til de kommende generationer, som også skal have de samme muligheder som vi har haft til at leve et godt liv, mens de er her. Så vi skal til at omstille vores måde at producere varer på, ligesom vi også skal forbruge mindre og i langt højere grad genbruge eller måske endda også undvære ting, for at give kloden en chance for at komme i balance med sig selv igen. Vi skal hver især bidrage aktivt og tænke over det klimaaftryk vi alle efterlader

admin

admin

Top