Snart er det forår


Foråret lurer derude i horisonten, og det bliver skønt når de lyse varme tider igen er over os, og vi kan komme ud og være aktive udendørs igen. Det seneste år har været så udfordrende og budt på mange kedelige tid på grund af Covid19-pandemien, der desværre endnu ikke har mistet sit greb om os. Men heldigvis ser 2021 ud til at blive et bedre år, fordi der på rekordtid er blevet udviklet vacciner mod sygdommen, og de er nu i godt i gang med at blive rullet ud, og når vi er igennem det, kan vi endelig vende tilbage til en nogenlunde normal verden, som vi kender det fra tidligere. Det er vi mange, som ser frem til – det der med at man igen selv er herre i eget hus, og man kan gøre som man vil. Lige nu er vi jo underlagt meget strenge restriktioner, der er stort set inden frihed, og det er svært for os moderne mennesker at håndtere det er helt sikkert. Men vi ser fremad!!.

admin

admin

Top