Den lille havfrue

I københavn er der mange seværdigheder og den mest kendte er den lille havfrue. hun sidder der helt alene på en sted og skuer ud over langelinje. Det er en smuk statue der forestiller den lille havfrue fra H. C Andersens eventyr. Hvert år er der mange turister der kommer til København kun for at se den lille havfrue. Lige ved siden af hende ligger kastellet som er et gammel forsvarsfort. Det er formet som en stjerne og man kan gå oppe på volden og se ud over hele købehavns havn.

Generelt er Københavns havn et særligt sted og mange går ture i området. Området strækker sig over et stort område så man får gået nogle kilometer når man først går igang. Vandet i havnen er faktisk så rent at man må bade i havnene året rundt og om sommeren er der mange københavnere og turister der ligger langt kajen og soler sig og springer i vandet når det bliver for varmt. Det er et skønt sted at besøge.

admin

admin

Top