Naturoplevelser i høj kaliber

Foråret er tiden til at komme ud


Vi har været lukket inde længe nok i forbindelse med Corona-pandemien, og vi trænger i den grad til at komme ud og blive luftet godt og grundtig igennem – få nye oplevelser og perspektiver på tilværelsen, så vi kan bevæge os fremad. Naturen er utrolig smuk lige nu, hvor det hele er i gang med springe ud på nu, og giver os et bombardement af fest, farver og dufte som gør os godt, og derfor er det bare med at komme derud og tage del i naturfesten. Naturoplevelser giver os en dejlig balance i os selv, og vi kan igen tage en tur det hektiske hamsterhjul, som vi jo alle er en del af på godt og på ondt. Det moderne liv er hektisk, og vil man kunne stå og holde distancen, må man gøre noget aktivt i forhold til at forsøde ens liv med ting, der bidrager til at man bliver opbygget og robust, så man kan honorere alle de mange forskellige krav.

admin

admin

Top