Slip for den travle trafik og tag cyklen i stedet

En bil er kun noget man bør anskaffe sig, hvis det er absolut nødvendigt for ens hverdag og mulighed for at få tingene til at hænge sammen. En cykel kan klare jobbet ofte, men nogle gange er man for doven til at gøre sig brug af den. Så mange vender tilbage til bilen, og i en storby, hvor der er masser af trafik, kan det ofte tage en halv krig bare og komme ud af byen. Skal man fra den ene ende af byen til den anden, er det også noget, som kan ende med at tage meget lang tid for en.

Det gode ved og tage cyklen er jo også, at man ikke forurener som man havde gjort med bilen. Er der mange som tager cyklen over bilen, er det jo helt klart også noget, som kommer til at rykke på de grønne forhold. I en by som Amsterdam, hvor det kun er lovligt at køre cykel i storbyen, kan man eksempelvis også se, at der er en anden slags klarhed i luften versus steder hvor man bare pumper Co2 ud hver dag.

admin

admin

Top