Opdrag barnet som du ser det bedst

Står man overfor og skulle opdrage et barn, kan det også være meget udfordrende med alle de smarte og forskellige teorier der findes omkring opfostring af børn. Der er mange ideer om hvad der virker, og hvad der ikke virker, og meget er også bevist og kan stoles på et hundrede procent, andre ting er måske knap så valideret. Så det er også med at tage tingene med et gran salt, hvis det er man ikke skal stresse sig selv til døde i forsøget på at opdrage et barn.

Nogle ting kommer naturligt til en, andre ting bliver en udfordring og det er bare tingen ved at være forældre. Nogle er heldige og få nogle børn, som er meget medgørlige, andre er ramt af sygdom, og nogle er bare umulige af natur. Det er så ens opgave som forældre, at guide barnet igennem disse vilde tider. Så det kan vokse op og få en kritisk tilgang til tingene, være deres egen herre og være fyldt med drømme og ambitioner.

admin

admin

Top