Hvid snus der hedder LYFT / VELO

Nu har jeg lige fået min hvide snus hjem fra Nikopouches – noget jeg var blevet anbefalet af en af mine venner – i stedet for det almindelige snus. Jeg tror at min ven, syntes at jeg skulle stoppe med at ryge, og hellere ville have at jeg tog det her hvide snus, som han kaldte det. Det kunne der jo ikke ske noget ved at prøve, så det gjorde jeg. Jeg købte noget hvidt snus der hed Lyft Freeze – som smagte af pebermynte og mentol. Det var en dejlig frisk smag jeg fik, da jeg lagde det under tungen, og som holdt ved. En af mine andre venner fortalte at han slet ikke kunne lugte at jeg røg mere – så tobaks lugten var forsvundet, men effekten af nikotinen var der stadig, så humøret var højt.

LYFT med mentolsmag

Jeg kom endda til at spare penge på sigt, da mit ryge forbrug stoppede, jeg tog mindre af snus – så for mig var det en win win situation. Jeg kunne bare have disse små poser med, og et eller andet sted så tror jeg faktisk at jeg på den lange bane langsom vil kunne nedsætte mit nikotin forbrug – og så bliver jeg mere sund. For mig har det været meget godt, og jeg er da også glad for at jeg ikke længere går rundt og lugter af tobaks røg eller af dårlig tobaks ånde. Nu har jeg altid nogle forskellige af disse dåser med nikotin poser liggende – ja altså med forskellige smags varianter.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top