Kæledyr giver livsglæde

Få et nye familiemedlem


Har jeres børn længe plaget jer om at få et kæledyr, og er I også nået der til, at I kan se, at der er mange fordele ved at få et lille nyt familiemedlem i form af en hund eller kat, så er det da bare med at få gjort noget ved sagerne. Fra undersøgelser ved man, at kæledyr bidrager med rigtig meget livsglæde, og rent evolutionært er vi mennesker også skabt til at have relationer med dyr, så det er ikke så underligt, at de er kilde til så meget godt. Når man vælger kæledyr, er der en række forhold, som skal tilgodeses for at få det bedste match mellem jer som familie og dyret. Forhold som hvordan man bor, hvor meget tid man har til rådighed, om man rejser meget eller generelt bare er meget væk hjemmefra, det er spørgsmål man som en ansvarlig person skal stille sig selv, før end man tager skridtet og anskaffer sig et lille nyt familiemedlem.

admin

admin

Top