Det stillesiddende arbejde

Sørg for fysisk aktivitet når du har stillesiddende arbejde


Rigtig mange af os har stillende arbejde foran computerskærmen, og derfor kommer den naturlige bevægelse i forbindelse med at udføre ens arbejde ikke i spil på samme måde som tidligere, hvor vi i langt højere grad arbejdede fysisk. I dag er vi rigtig meget oppe i vores hoveder og alt for lidt nede i kroppen, og derfor er bevægelse og fysisk aktivitet noget, som vi i langt højere skal være bevidste om at vælge til. Vi ved fra statiskker og undersøgelser, at vi danskere år for år bliver stadig større og tungere, og det er en udvikling, som vi skal have vendt. Så er du en af dem, der har stillesiddende arbejde, og tager du tillige med bilen på arbejde, så skal du være obs på, at du får bevæget dig tilstrækkeligt i din fritid. Sørg for at bevæge dig minimum 30 minutter hver eneste dag og gerne mere i weekenden

admin

admin

Top