Så skal fliserne have en tur

Mine fliser skal have den store tur

Jeg står overfor et større projekt. Min have trænger til den helt store tur og især mine fliser er virkelig ramt af flisepest. Så de skal have en stor rens. Men skal jeg selv gå i gang, eller skal jeg hyre et prof firma til at gøre det? For rensning af fliser i haven er ikke bare noget man lige gør, det kræver det rette udstyr og jeg skal også lige have tiden i min hverdag eller weekender til at gøre det. Fliserne skal nemlig også imprægneres bagefter så de holder længere, og så jeg ikke igen næste år skal give dem en rens.

Jeg har undersøgt markedet lidt og er faldet over Rensr.dk som levere fliserens. De ser super dygtige ud, og jeg er sikker på at de laver et godt stykke arbejde. De har også virkningsgaranti der giver mig sikkerhed i, at det de laver er i orden.

Jeg tog kontakt til dem og de var super fleksible i forhold til at komme når jeg havde tid. Det var en super service, og jeg var ret imponeret over deres kundeservice.

De kom hurtigt ud, og indenfor få timer havde de renset alle mine grimme fliser. Derefter imprægnerede de dem, og i dag står de som nye. Det er virkelig blevet flot, og jeg føler at min have er som ny igen. Nu skal jeg så bare lige have luget ukrudt i bedende, og sat nye planter i potterne. For flere af mine planter er desværre gået ud efter den hårde frost.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top