Får du nok grønt at spise?

Det er egentlig imponerende, at når vi tænker over, at man kan plukke frugt og grønt ude i naturen, så vælger de fleste af os den “besværlige” løsning med at tage ned i en butik, hvor man vælger en masse “mad”, som der er fyldt med e-numre og tilsætningsstoffer.

Men det er jo fordi, at de er skabt til at gøre os afhængige af dem, så vi vælger at søge efter dem, når sulten melder sig – og den sult bliver så ikke stillet ordentligt, hvorfor man søger efter det igen.

Det er smart for dem, der skal sælge den slags sager, men det er ikke sundt for vores kroppe og mentale sundhed.

Tilføj det grønne til din kost

Men de samme steder, som man kan finde det usunde, kan man som regel også finde det sunde, og det handler faktisk bare om, at man vænner sig til at indtage mere af den slags.

Kroppen kan vænne sig til det meste, så hvis du propper den med flere sunde ting, så vil den langsomt undre sig over, hvorfor det lige var engang, at den skulle have så meget usundt sukker for eksempel.

admin

admin

Top