Hvor populært er camping?

Camping er en udendørs aktivitet, der typisk indebærer overnatning i et midlertidigt ly, f.eks. et telt eller en hytte. Camping kan være en fantastisk måde at nyde naturen på, knytte bånd med familie og venner og genfinde kontakten med naturen. Der er mange forskellige ting at overveje, når man planlægger en campingtur, f.eks. hvor man skal tage hen, hvad man skal medbringe, og hvordan man forbereder sig på vejret. Men med lidt planlægning og forberedelse kan camping blive en sjov og givende oplevelse for alle involverede.

Hvor mange i Danmark tager på camping?
Antallet af campister i Danmark varierer meget fra år til år. Generelt kan man dog sige, at et betydeligt mindretal af befolkningen nyder at tage på campingtur i naturen. Danske campister er ofte meget veludrustede og erfarne, og mange af dem ejer deres egen campingvogn eller autocamper.

En undersøgelse fra 2018 viste, at ca. 14 % af den danske befolkning havde været på campingferie i de seneste 12 måneder. Dette tal har ligget relativt stabilt de seneste år, selv om der har været et lille fald siden 2012, hvor 17 % af danskerne sagde, at de havde været på camping i de foregående 12 måneder.

Den mest populære type camping i Danmark er camping med campingvogn eller autocamper, og ca. 80 % af alle campister vælger denne mulighed. Teltcamping er mindre populært og udgør ca. 15 % af alle campister. Camping i naturen (ofte kaldet “primitiv camping”) er ikke særlig udbredt i Danmark, da det kun er tilladt i nogle få områder.

Hvorfor er det så fedt at tage på campingferie i Skagen?
Skagen er et smukt område i Danmark med mange forskellige ting at se og lave. Camping i Skagen giver dig mulighed for at udforske området i dit eget tempo og nyde den store natur. Der findes også mange forskellige typer campingpladser, så du kan vælge en, der passer til dine behov. Se mere på www.skagensydstrandcamping.dk.

admin

admin

Top