Sportssko til Herrer

Det er ikke altid at jeg finder mine sko til min sport i en sports forretning, jeg kan lige så godt købe dem i en forretning med almindelige sko, bare de passer godt til min fod, og til formålet – jeg går efter de gode tilbud. Det gør selvfølgelig også at jeg af og til søger på nettet, hvor jeg kan få nogle nye herrer sportssko til en fornuftig pris. Det var så her at jeg fandt Hosltsko.dk som har forretning i Vejle, og da jeg arbejdeer i Vejle, var det lige på vejen til eller fra arbejdet – nemt, når jeg lige ville se og prøve mine sportssko inden jeg købte dem. Det var en skøn forretning at komme ind i, og deres personale var yderst hjælpsomme og hurtig til at komme og ekspedere mig, og så havde de et stort udvalg jeg kunne vælge imellem.

Sportssko fra Holstsko.dk

Jeg havde hjemmefra set på hvad der var af sportssko herre på deres hjemmeside, så det var hurtigt lige at vise dem de sko jeg gerne ville prøve. Jeg har nu både haft købt mine sportssko i deres fysiske butik men også via nettet (nu kender jeg jo model og størrelsen) så er det lige så nemt. Jeg har jo heller ikke det store besvær med at få byttet mine sportssko, hvis de ikke lige passer – men ved også fra andre at det er gratis at sende retur hvis størrelsen ikke passer. Mine sko er slidstærke og jeg fik dem til gode priser.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top