BDSM univers

Er man til BDSM så findes der et rigtig godt sted, uniqueplay.dk, hvor man stort set kan finde alt det hvad hjertet begærer inden for BDSM og for den sags skyld mange andre slags sex legetøj for både mænd og kvinder. For os var det mest interessant med Unique Play og deres BDSM side – her var der de ting vi ledte efter til vores lidt specielle lege. Det er selvfølgelig et univers for sig selv, og selvom der ikke er mange der tør indrømme det, så tror jeg at der er mange der går derude og har nogle fantasier indenfor det her BDSM univers.
Det er nok ikke lige hver dag man går og tænker at nu skal jeg ind og kigge på https://uniqueplay.dk/ for at se hvad de har at tilbyde, jeg tænker at det kommer når man er i godt selskab og lysten kommer og man så lige ønsker at se hvad der mon er af spændende ting, der kan krydr lidt på ens sexliv og sexlege.

Nogen gange tror jeg også at lysten til at kigge på nettet og for eksempel Uniqueplay.dk kan komme hvis man har været i Swinger klub, og fået en masse inspiration, som man så gerne vil praktisere derhjemme også. Det at lege denne form for erotisk dominans, dominans og underkastelse, tænker jeg hænger lidt sammen med vores egne skyggesider, der gerne vil udleves. Nu er det jo ikke den store direktør der går rundt og praler med at han underlægger sig en dominerende kvinde i en sexleg, det er noget som man går med helt privat, og nogen gange er det endda uden for ægteskabet, hvis disse lyster ikke kan indfries på hjemmefronten.
Der findes rigtig mange former for BDSM og graden af den erotiske dominans – og det er kun os selv der kan definere hvor grænserne skal gå, og hvor meget man vil være med til – og det er vigtigt at huske i disse sex lege. Ikke desto mindre, så er det mange gange med til at ens sexliv bliver lidt mere spændende end ellers.

admin

admin

Top