Hvordan har du det med at sidde stille?

Det er et interessant spørgsmål. Når man er barn, så er det svært at sidde stille i længere tid. Det er en kunst, man øver sig på i børnehaven, hvor man skal sidde stille og lave forskellige aktiviteter. Vi er alle sammen forskellige og har forskellige tilgang til det at sidde stille. Men selvfølgelig gør det en kæmpe forskel, om man laver noget spændende eller ej. Hvis man fx sidder i toget og nyder landskabet, så er det nemmere at sidde stille.

Det samme gør sig gældende, hvis man fx sidder i biografen og ser en spændende film. Hvis det drejer sig om en film, man længere tid har glædet sig til, så siger det sig selv, at man ikke synes, det er svært at sidde stille.

Heldigvis er det sådan, at det ikke er påkrævet, at man sidder stille, mens man arbejder. Man kan altid rejse sig op og ændre stilling. På den måde bliver det nemmere at udrette mere, når man sidder ved skrivebordet.

admin

admin

Top