Sundt hår

Vi bruger rigtig mange timer, hvert eneste år på at sætte og pleje vores hår. Håret skal vaskes, der skal balsam, i og så skal det sættes efterfølgende. Og det kræver også en del tid af frisere det, måske føntørre det, og til sidst skal der måske også nogle produkter i, for at få det til at beholde stylingen. Bruger du også meget tid på dit hår? Det er helt naturligt. Der er selvfølgelig mænd som ikke har så meget hår, og de skal jo egentlige bare vaske det (den smule der er). Men under alle omstændigheder, så bliver der benyttet mange mange hårprodukter, hver eneste dag. Har du tænkt over om det er godt for miljøet? Det er det ikke nødvendigvis, men det er en historie for sig selv. Til gengæld får du nu at vide, at der findes et brand som producerer og sælger hårprodukter, som er 100% veganske. Ja du læste rigtigt.

Hvad er det for et brand?

Nu er du selvfølgelig spændt på at høre, hvad det er for et brand – og du finder ud af det ved at gå ind på siden renew-copenhagen.dk. Renew-Copenhagen har et primært mål, og det er at deres produkter skal være et udtryk for kvalitet og bæredygtighed.Og man må sige at Renew-Copenhagen lever op til deres mål. Deres hårprodukter er nemlig baseret på de bedste ingredienser, som naturen har at tilbyde. Det kan næsten ikke være bedre kan det? Du får et flot hår, som sidder knivskarpt, og samtidig er du med til at gøre noget godt for miljøet. Hop lige ind på renew-copenhagen.dk igen, og se at alle deres skønne produkter desuden er fri for parabener, sulfat, mineralske olier og mikroplast! Skynd dig at se, hvilke produkter du har behov for til dit hår, og bestil nemt og enkelt på hjemmesiden. På hjemmesiden kan du også læse mere om deres spændende vision, og den rejse de er taget ud på. Det er en god rejse, og du kan sagtens tage med.

admin

admin

Top