Vil du prøve noget andet end cigaretter?

 

 

 

En hookah er en vandpibe, der bruges til at ryge tobak. Den stammer oprindeligt fra Indien og bruges nu ofte i hookah-barer. Hookahs findes i forskellige størrelser og former og kan være fremstillet af forskellige materialer som keramik, messing eller rustfrit stål.

 

Engangshookahs er engangshokas, der normalt er lavet af plastik. De er praktiske, fordi du ikke behøver at sætte dem op eller rengøre dem efter brug. Du skal bare smide dem væk, når du er færdig!

 

Engangshookahs leveres normalt med alt, hvad du behøver for at komme i gang, herunder mundstykke, tobaksskål og brændekul. De fleste engangshookahs rækker til ca. 30 minutters rygning.

 

Der er nogle ting, du skal huske på, når du bruger en engangshookah. Sørg for at blæse flammerne ud fra kullet, inden du placerer det på tobakskålen. Vær også forsigtig med ikke at inhalere for dybt, ellers kan du begynde at hoste.

 

En engangshookah er en god mulighed, hvis du vil prøve at ryge uden at investere i en dyrere traditionel hookah. De er også praktiske, fordi du ikke behøver at sætte dem op eller rengøre dem efter brug. Husk blot at blæse flammerne ud fra kullet, før du sætter det på tobakskålen, og vær forsigtig med ikke at inhalere for dybt.

 

Når du skal vælge mellem engangshookahs og cigaretter, er der et par ting at overveje. For det første indeholder cigaretter tobak, som er et kendt kræftfremkaldende stof. Vandpiber indeholder derimod ikke tobak. Desuden ryges cigaretter typisk hurtigere end vandpiber, hvilket betyder, at flere af de skadelige kemikalier i cigaretterne indåndes. Endelig producerer cigaretter passiv rygning, mens vandpiber ikke gør det. I sidste ende er det op til den enkelte ryger at beslutte, om man vil ryge en engangshookah eller en cigaret eller ej.

Vil du læse mere om Engangs e-cigaretter, så kan du følge linket.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top