Hvad er Blue Cross?

Blue Cross er et sundhedsselskab, der tilbyder forsikringsdækning til sine medlemmer. Det blev grundlagt i 1929 og er siden vokset til at blive et af de største sygesikringsfirmaer i USA. Blue Cross tilbyder en række forskellige sygesikringsplaner, herunder individuelle og familieplaner samt Medicare- og Medicaid-planer

Blue Cross dækker en lang række medicinske udgifter, herunder lægebesøg, hospitalsophold, operationer, receptpligtig medicin og meget mere. Desuden tilbyder Blue Cross en række andre tjenester, f.eks. tandlæge- og synsdækning, psykiske sundhedstjenester og meget mere

Hvis du er interesseret i at få en sygeforsikring gennem Blue Cross, kan du tilmelde dig en plan via deres websted eller ved at ringe til deres kundeservicenummer. Du skal give nogle personlige oplysninger, såsom dit navn, adresse, fødselsdato og socialsikringsnummer. Derudover skal du give oplysninger om din nuværende sygesikringsdækning, hvis du har en sådan.

Hvis du er på udkig efter en omfattende sygesikring, der dækker en bred vifte af medicinske udgifter, er Blue Cross en god mulighed at overveje.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top