Ski eller storbyferie

Uanset om du er på udkig efter en actionfyldt skiferie eller en afslappende storbyferie, er der masser af gode destinationer at vælge imellem.

Skiferieophold finder normalt sted i Europas alper, hvor du kan opleve skiløb og snowboarding i verdensklasse med en fantastisk udsigt over bjergene. Alternativt, hvis det er en storbyferie, der du er ude efter, er der masser af kosmopolitiske byer i Europa, der byder på fantastisk shopping, gode restauranter og kulturelle attraktioner.

Hvis du vil på skiferie, hvorfor så ikke prøve den klassiske alpine destination Chamonix i Frankrig eller Zermatt i Schweiz? Begge steder er der fremragende skiforhold og et væld af vinteraktiviteter som f.eks. snesko- og slædekørsel. Du kan også nyde en fantastisk udsigt og udforske traditionelle bjerglandsbyer. Hvis du vil have en anderledes skiferie, hvorfor så ikke prøve Norges Stryn Summer Ski Centre eller gletsjerbakkerne i Stubai-dalen i Østrig?

admin

admin

Top