Forlæng udelivet med en markise

Der er ikke noget så skønt som at sidde ude på terrassen om aftenen og nyde livet med familie eller gode venner. Men hvor er det ærgerligt, når duggen falder, og man er nødt til at gå ind. Med en flot markise kan du nyde de lune aftener, selvom det småregner eller duggen er faldet. Og man kan lade hynderne blive på stolene om natten, så man ikke skal slæbe dem ud og ind hele tiden. Om vinteren kan man bare have markisen foldet ind, så den ikke tager lys fra stuen, som en permanent udestue fx ville gøre. Og så fås der et væld af flotte markiser, der ligefrem pynter på huset, og får det til at se hyggeligt og indbydende ud. En markise er også yderst velegnet til at skærme for det skarpe sollys om sommeren, så der ikke bliver så varmt indenfor.

En rigtig god markise, der skærmer for både sol og varme uden at lukke alt lyset ud af rummet, kunne være en faldarmsmarkise. Det er en enkel og meget effektiv løsning. En faldarmsmarkise er en markise til vinduer, hvor markisens arme sidder fast ned af væggen eller vinduesrammen. Når man kører markisen ud, står armene i 90 grader, så man har en traditionel vinduesmarkise. Armene falder væk fra overkassen, når markisen rulles ud. Man kan få faldarmsmarkiser med både bændelbetjening, drejestang eller motor og fjernbetjening/kontakt.

Ved køb af en flot markise, kan du få mere ud af sommeren, både indendørs og udendørs, samtidig med, at det pynter på huset.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top