Animation

Når en lille spændende historie kan gøres bedre med motion graphics. Jeg har rigtig mange billeder liggende, som jeg godt kunne tænke mig, at have gjort lidt mere spændende, og tænk, hvis jeg kunne lave en slags tegnefilm ud af det, ja altså ikke en rigtig tegnefilm, med bare lidt animation på de rigtige billeder af mine oplevelser, det kunne være sjovt. Jeg har jo masser af tid, så muligheden for at jeg kunne lære at gøre det, er der, hvis der da findes en metode til at gøre det jeg ønsker. Men med al den tekniske viden og hvad computer kan nu om stunder, burde det vel ikke være umuligt. Vi kan jo også godt lide at sende forskellige Gif’er til hinanden, og det er vel lidt det samme, bare med rigtige billeder. Tænk, hvis jeg kunne tage et billede af mig selv, og så lave forskellige animationer ud af det. Jeg har set at man kan lave små film, og det er ikke lige det jeg mener. I helt gamle dage, så tog man en lille blok papir, og en blyant. Så tegnede man en eller anden figur på det første stykke papir, og ændrede det bare en lille smule på det næste billede, og til sidst blev det for eksempel en lille tændstikmand, der gik eller løb, når jeg så bladrede gennem blokken rigtig hurtigt. Det er jo også det samme Disney har gjort med sine mange tegnefilm, og han har virkelig lavet mange gode historier gennem tiden.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top