Din Bilpartner Autohuset Tofte reparerer stenslag

Jeg gad vide hvor mange stenslag jeg havde fået, før jeg fik taget mig sammen til at svinge ind forbi “Din Bilpartner Autohuset Tofte” i Hillerød – jeg fik først taget mig sammen, da jeg næsten ikke kunne kigge ud af min forrude mere – spøg til side, men der var nu flere stenslag, der gjorde at jeg var bange for at hele ruden skulle revne eller hvad værre var, gå helt i stykker mens jeg kørte på motorvejen. Det var en yderst behagelig mekaniker der mødte mig, og kiggede på min bilrude sammen med mig. Jeg selv havde regnet med at hele ruden skulle skiftes, men mekanikeren fortalte, at det kunne han godt klare uden at skifte hele forruden. Jeg var enormt lettet, for jeg havde set mine penge med vinger på suse hen ad vejen med vinden.

Reparation af stenslag

Det tog ikke lang tid at få repareret mine stenslag, og jeg er stadig forbavset over hvordan man kan lave det, for jeg kunne slet ikke se at jeg havde haft stenslag da mekanikeren fra Autohuset Tofte havde repareret min forrude. Nu havde jeg god tid, så jeg havde besluttet mig for at følge med i hvordan man lige reparerer sådanne stenslag, det så godt nok nemt ud, men jeg er sikker på, at det kommer jeg aldrig selv godt fra at lave. Det var meget professionelt arbejde der blev udført. Jeg kunne have fået en lånebil, hvis jeg havde travlt, men da jeg ventede fik jeg en rigtig god kop kaffe imens.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top