Markedsføring og merindtjening med adhelp

Alle vil tjene flere penge, og det ville jeg også – men når jeg nu ikke lige havde forstand på alt det her it halløj, og hvordan jeg fik min virksomhed til skabe mervækst ved at markedsføre sig online, det var en helt ny og fagre verden der åbnede sig for mig. Jeg må så nok også lige indrømme, at det tog mig lang tid at komme med ind i kampen med at få markedsført mig online med et markedsførings bureau som adhelp.dk – men hellere sent end aldrig. Jeg tror også at Corona Pandemien, fik mig til at tænke lidt ud af boksen – og mine tanker kom af at jeg selv begyndte at handle mere og mere på nettet, og fandt ud af at det var da meget nemt, hurtigt at handle på den måde – og så gik jeg i gang med at planlægge hvordan jeg kunne få min egen virksomheds produkter online.

Online Marketing med hjælp fra adhelp.dk

Jeg kan kun rose adhelp.dk for deres indsats, dels med at forklare mig alt hvad jeg behøvede at vide omkring online markedsføring, og hvad det betød for mig og min fremtid. Jeg blev hurtig enig med adhelp om, at jeg havde brug for en ny og mere tilgængelig hjemmeside, der bare var hurtig og gennemskuelig, og henvendte sig til netop de kunder jeg gerne ville have ind i min forretning. Der var kun en bindingsperiode på løbende måned, så det turde jeg godt. Adhelp.dk havde ret, resultaterne talte for sig selv, indtjeningen blev markant større.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top