Skab en sjov og social aktivitet til dit næste firmaarrangement

Er du i gang med at planlægge et firmaarrangement, en reception eller et stort event og mangler du stadig den perfekte idé til at skabe en sjov og social stemning blandt dine medarbejdere, kunder eller forretningsrelationer? Så er Myselfie løsningen for dig! Med en Myselfie (Se https://myselfie.dk/pages/erhverv) kan du skabe en sjov og anderledes aktivitet, som vil bringe dine gæster tættere sammen, og samtidig vil være en perfekt icebreaker, når stemningen skal løsnes lidt op.

Myselfie er den perfekte aktivitet, der passer til alle typer af firmevents og arrangementer. Om det er til en sommerfest, julefrokost, produktlancering eller noget helt fjerde, så vil en Myselfie kunne skabe en rigtig god stemning og få dine gæster til at føle sig velkomne og underholdt. Myselfie er også en god mulighed for at få gæsterne til at lære hinanden bedre at kende – især hvis du vælger at inkludere sjove udklædningsrekvisitter eller spørgsmål på nogle af billedrammerne.

Myselfie er også en god mulighed for at tilpasse aktiviteten til din virksomheds brand. Du kan vælge farven på rammen, men også få et skræddersyet firmadesign på både front- og bagsiden af rammen. Du kan også få jeres logo på alle billederne, og tilføje firmaets udvalgte hashtags. Det er en god måde at sætte fokus på firmaet, samtidig med at dine gæster vil synes, det er ekstra sjovt at tage billeder med en personlig ramme.

Det er ikke bare nemt og sjovt for dine gæster at tage billeder med en Myselfie – det er også nemt at downloade og dele billederne. Dine gæster kan nemt scanne billederne og downloade dem på deres egne telefoner, og det er derfor hurtigt og nemt at dele med andre gæster, venner, familie eller det professionelle netværk. Du vil også modtage alle billederne fra aftenen, så du har en god mulighed for at dele billeder på firmas hjemmeside eller på de sociale medier.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal tilpasse din Myselfie til dit firmaevent, så er vi altid klar til at hjælpe med vores erfaring. Vi kan give råd om, hvordan du inkluderer det perfekte design, farve og tekst til dine Myselfie rammer – alt sammen med henblik på at matche dit firmaarrangement. Vi kan også stille med alt det nødvendige udstyr, og vi kan være behjælpelige med opstilling og afmontering af Myselfie.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top