Løb er en sund motionsform

Jeg løb en tur i morges. Det var en smuk dag, ikke for varmt og ikke for koldt. Solen skinnede, og fuglene sang. Jeg følte mig så levende og glad.

Løb er min foretrukne måde at få motion på. Det er noget, som jeg kan gøre selv, uden udstyr eller specielt tøj. Jeg tager bare mine kondisko på og går. Derfor elsker jeg og mange andre danskere at løbe!

Løb er også en god måde at få renset mit hoved på, specielt i travle tider. Når jeg løber, kan jeg ikke tænke på andet end det nuværende øjeblik. Alle mine bekymringer og bekymringer forsvinder, og jeg er bare fokuseret på den opgave, jeg skal løse.

Jeg føler mig altid så udhvilet efter en løbetur. Det er som om, jeg har nulstillet mit sind og min krop, og jeg er klar til at tage fat på alt, hvad der kommer på min vej.

admin

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top